TTA M6E-X PERMETEZŐDRÓN

A világ egyik legnépszerűbb permeteződrón sorozata TTA M6E új taggal bővült! Az új TTA M6E-X dupla pumpával és 6 szórófejjel, valamint 20%-kal hatékonyabb motorokkal nyújt kiemelkedő permetezőteljesítményt!

 

6 szórófej - kiváló szóráskép

A TTA M6E-X a világ egyik legsikeresebb permeteződrónja, a TTA M6E-1 továbbgondolásával született. Az új permetezőrendszer immár 2, nagyteljesítményű pumpából és 6 db szabványos szórófejből áll, amelyek 60 és 200 mikron közötti cseppméret képzésére képesek. Az új rendszer lehetővé teszi, hogy a drón egyenletes szórásképet adjon, függetlenül attól, hogy milyen szögben áll a repülés pályájához képest.

Új motorok, megerősített propellerek

A TTA M6E-X újratervezett, 20%-kal hatékonyabb motorokkal érkezik, amelyek teljesen új, halkabb és strapabíróbb propelerekkel repülnek. 

Alapfelszereltség az FPV kamera és az éjszakai LED reflektorok

Az drón alapfelszereltségben tartalmazza a biztonságos munkát elősegítő FPV kamerát, amely repülés közben folyamatos élőképet biztosít az operátor okostelefonjára, vagy táblagépére, lehetővé téve a biztonságosabb munkát. A munkakamera alkalmas fényképek és videók készítésére is, így lehetőség van a repülés dokumentálására. 

Az új TTA M6E-X automatikusan bekapcsoló éjszakai LED fényszórókkal érkezik, amelyek sötétedés esetén kapcsolnak be, így lehetővé téve a meleg nyári napokon az esti vagy hajnali munkavégzést.

A vízálló mezőgazdasági permeteződrón

 

Manapság a precíziós gazdálkodás az egész világon fontos trenddé vált. A TTA mezőgazdasági permeteződrón helyettesítheti a hagyományos permetező megoldásokat, sebessége a manuális növényvédőszer-kijuttatáshoz képest 40-szer gyorsabb. A kis átmérőjű cseppek miatt jobban eloszlik a növényvédőszer a növények felületén, ezzel növelve a hatékonyságot, a drón által keltett szél pedig a levelek fonákjára is eljuttatja az anyagot.

A csomag tartalma:

 

  • 1 db TTA M6E-X permeteződrón

  • 1 db távirányító

  • 6 db 14000 mAh TTA intelligens akkumulátor

  • 1 db 20 Ah ipari gyorstöltő (2 akkumulátor párhuzamos töltésére) - töltési idő: 40 perc / 2 akkumulátor

  • Üzemeltetési tréning Magyarországon, magyar nyelven 1 fő részére

  • Szükséges szoftverek

  • Karbantartáshoz szükséges eszközök

Automata üzemmódok

A TTA permeteződrónja képes a teljesen automatikus munkára. Csak jelöljük ki a térképen a permetezni kívánt területet és indítsuk el a repülést - a drón teljesen automatikusan megtervezi és lerepüli az útvonalat. Amennyiben elfogyott a vegyszer vagy merül az akkumulátor, visszarepül a felszállási pontra és újratöltés után ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. 

Radaros magasságtartás

A TTA M6E-X alján található ultrahangos radar segítségével képes a domborzathoz igazítani repülési magasságát, így az egész földön azonos szórásképet kapunk, biztonságos repülés mellett.

Egygombos hazatérés

 

A távirányítón elhelyezett gomb segítségével a drón bármikor visszahívható a felszállási pontra. Az automatikus hazatérés funkció beállítható jelvesztés és alacsony töltöttség esetére is.

 

Távirányító

Az érintőkijelzővel szerelt ipari távirányító és a drónhoz tartozó mobilalkalmazás használatával mindent testreszabhatunk és irányíthatunk az ideális permetezési hatékonyság érdekében. A távirányító riasztást küld, ha fogy a vegyszer, merül az akkumulátor és végrehajthatunk vészleállást vagy egygombos hazatérést is.

Karbantartás és alkatrészek

A TTA M6E-X típusú drónt úgy tervezték, hogy karbantartása, illetve a kisebb javítások egyszerűen elvégezhetőek legyenek akár a tulajdonos által, még a szántóföldön is. Szinte minden alkatrész moduláris, strapabíró és szükség esetén egyszerűen cserélhető vagy javítható. 

 

Hivatalos forgalmazóként készlettel rendelkezünk valamennyi alkatrészből, az esetleges egyszerűbb javításokat Magyarországon végezzük, a bonyolutabbakat pedig a gyártó saját szervízüzemében vizsgálják ki és végzik el. 

Intelligens akkumulátor 

A drón 1 darab, 14000 mAh akkumulátorral üzemel, amely alacsony feszültség és túltöltés védelemmel rendelkezik. Az​ akkumulátorok kihasználatlanság esetén tárolási feszültségre merítik magukat néhány nap után.

Vízállóság

A TTA M6E-X teljesen vízálló, beleértve az ESC modult is, így biztonságosan használható és tisztítható akár nedves környezetben is. A repülőgép-gyártásban is használatos alumínium alkatrészek emellett kiváló hőelvezetést biztosítanak.

Szállítási információk és garancia 

Drónjainkat kizárólag személyes kiszállítással, összeszereléssel és üzemeltetési tréninggel együtt árusítjuk.

 

Minden drón egyedi azonosítószámmal rendelkezik és 1 év gyártói garanciával érkezik. 

Specifikáció:

Méretek:

Átlós tengelytáv

- 1400 mm

Összecsukott méret

- 490*400*656 mm

Üres súly akkumulátor nélkül:

- 9 kg

Javasolt felszállási összsúly:

- 23 kg

Maximális felszállási összsúly:

- 24 kg

Tartály anyaga

- kemény műanyag

Tartály térfogata

- 10 liter

Javasolt működési hőmérséklet:

- 10-35 C°

Repülés:

Repülési idő teli tartállyal

- 11 perc

Repülési idő üresen

- 30 perc

Repülési sebesség

- 0-15 m/s

Maximális hatótávolság

- 1.5 km

Maximális repülési magasság a tengerszint felett

- 3500 m

Leszállás

- Automatikus felszállás és leszállás

Szélállóság

- <8.0 m/s (28.8 km/h)​

Maximális teljesítmény:

- 12000 W​

Lebegéshez szükséges teljesítmény:

- 3100 W​

Permetezés:

Cseppek átmérője

- 60-180μm

Fúvókák száma

- 6 darab

Javasolt permetezési sebesség

- 4.8-6 m/s

Permetezett terület szélessége

- 4-5.5 M

Javasolt permetezési magasság

- 2-4 méterrel a termés felett

Munkahatékonyság

- 0.7-1.1 ha/felszállás/10 perc