top of page

TTA M6E-G300 
PERMETEZŐDRÓN

Megérkezett a TTA M6E-G300, a világ vezető ipari dróngyártójának 30 literes permeteződrónja! Csatlakozzon a TTA pilóták magyarországi családjához, és legyen része a mezőgazdasági permetezés forradalmi megújításának.

12 szórófej - kiváló szóráskép

A TTA egyedülálló módon 2009 óta gyárt permeteződrónokat, és ezúttal a piacon elérhető legnagyobb méretben mutatja be legújabb gépét, a 30 literes TTA M6E-G300-at.

 

A TTA G300 teljesen új permetezőrendszerrel érkezik, amit 2 nagyteljesítményű pumpából és 12 db szabványos szórófejből áll, amelyek 60 és 200 mikron közötti cseppméret képzésére képesek. Az új rendszer lehetővé teszi, hogy a drón egyenletes szórásképet adjon, függetlenül attól, hogy milyen szögben áll a repülés pályájához képest. A 30 literes drón 12 perc repülési idővel képes akár 2.5 hektár terület lepermetezésére.

Új motorok, megerősített propellerek, új generációs akkumulátorok

A TTA M6E-G300 nagyteljesítményű motorjai 12000 W maximális összteljesítményt nyújtanak, és akár 10 m/s maximális permetezési sebességet biztosítanak. A csúcskategóriás, újratervezett propellerek meglepően kis zajjal emelik a levegőbe a 68.3 KG-os maximális felszállási súlyt.

Az új drón minden eddiginél erősebb és tartósabb, új generációs 28.000 méh, High-voltage LiPo akkumulátorokkal érkezik, amelyek akár 60A-en tölthetőek, és az élettartamuk elérheti akár az 1000 ciklust is. 

Alapfelszereltség az FPV kamera és az éjszakai LED reflektorok, valamint az akadályelkerülés

Az drón alapfelszereltségben tartalmazza a biztonságos munkát elősegítő FPV kamerát, amely repülés közben folyamatos élőképet biztosít az operátor okostelefonjára, vagy táblagépére, lehetővé téve a biztonságosabb munkát. A munkakamera alkalmas fényképek és videók készítésére is, így lehetőség van a repülés dokumentálására. 

A TTA M6E-G300 beépített, ultrahangos akadályelkerülő rendszerrel rendelkezik, amely 3 db, sötétben is működő radarból áll. A rendszer az akadályhoz közeledve a beállítható biztonsági távolságban megállítja a repülést, vagy újratervezi az útvonalat az akadály elkerüléséhez.

Az új TTA M6E-G300 automatikusan bekapcsoló éjszakai LED fényszórókkal érkezik, amelyek sötétedés esetén kapcsolnak be, így lehetővé téve a meleg nyári napokon az esti vagy hajnali munkavégzést.

A vízálló mezőgazdasági permeteződrón

 

Manapság a precíziós gazdálkodás az egész világon fontos trenddé vált. A TTA mezőgazdasági permeteződrón helyettesítheti a hagyományos permetező megoldásokat, sebessége a manuális növényvédőszer-kijuttatáshoz képest akár 140-szer gyorsabb. A kis átmérőjű cseppek miatt jobban eloszlik a növényvédőszer a növények felületén, ezzel növelve a hatékonyságot, a drón által keltett szél pedig a levelek fonákjára is eljuttatja az anyagot.

A csomag tartalma:

 

  • 1 db TTA M6E-G300 permeteződrón

  • 1 db távirányító

  • 6 db 28000 mAh TTA HV intelligens akkumulátor

  • 1 db 60 Ah ipari gyorstöltő (4 akkumulátor párhuzamos töltésére) 

  • Üzemeltetési tréning Magyarországon, magyar nyelven 1 fő részére

  • Szükséges szoftverek

  • Karbantartáshoz szükséges eszközök

Automata üzemmódok

A TTA permeteződrónja képes a teljesen automatikus munkára. Csak jelöljük ki a térképen a permetezni kívánt területet és indítsuk el a repülést - a drón teljesen automatikusan megtervezi és lerepüli az útvonalat. Amennyiben elfogyott a vegyszer vagy merül az akkumulátor, visszarepül a felszállási pontra és újratöltés után ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. 

Radaros magasságtartás

A TTA M6E-G300 alján található ultrahangos radar segítségével képes a domborzathoz igazítani repülési magasságát, így az egész földön azonos szórásképet kapunk, biztonságos repülés mellett.

Egygombos hazatérés

 

A távirányítón elhelyezett gomb segítségével a drón bármikor visszahívható a felszállási pontra. Az automatikus hazatérés funkció beállítható jelvesztés és alacsony töltöttség esetére is.

 

Távirányító

Az érintőkijelzővel szerelt ipari távirányító és a drónhoz tartozó mobilalkalmazás használatával mindent testreszabhatunk és irányíthatunk az ideális permetezési hatékonyság érdekében. A távirányító riasztást küld, ha fogy a vegyszer, merül az akkumulátor és végrehajthatunk vészleállást vagy egygombos hazatérést is.

Karbantartás és alkatrészek

A TTA M6E-G300 típusú drónt úgy tervezték, hogy karbantartása, illetve a kisebb javítások egyszerűen elvégezhetőek legyenek akár a tulajdonos által, még a szántóföldön is. Szinte minden alkatrész moduláris, strapabíró és szükség esetén egyszerűen cserélhető vagy javítható. 

 

Hivatalos forgalmazóként készlettel rendelkezünk valamennyi alkatrészből, az esetleges egyszerűbb javításokat Magyarországon végezzük, a bonyolutabbakat pedig a gyártó saját szervízüzemében vizsgálják ki és végzik el. 

Vízállóság

A TTA M6E-G300 teljesen vízálló, beleértve az ESC modult is, így biztonságosan használható és tisztítható akár nedves környezetben is. A repülőgép-gyártásban is használatos alumínium alkatrészek emellett kiváló hőelvezetést biztosítanak.

Szállítási információk és garancia 

Drónjainkat kizárólag személyes kiszállítással, összeszereléssel és üzemeltetési tréninggel együtt árusítjuk.

 

Minden drón egyedi azonosítószámmal rendelkezik és 1 év gyártói garanciával érkezik. 

Specifikáció:

Méretek:

Üres súly akkumulátor nélkül:

- 27.8 kg

Javasolt felszállási összsúly:

- 66 kg

Maximális felszállási összsúly:

- 68.3 kg

Tartály anyaga

- kemény műanyag

Tartály térfogata

- 30 liter

Javasolt működési hőmérséklet:

- 10-35 C°

Repülés:

Repülési idő teli tartállyal

- 13 perc

Repülési idő üresen

- 25 perc

Repülési sebesség

- 0-10 m/s

Maximális hatótávolság

- 1.5 km

Maximális repülési magasság a tengerszint felett

- 3500 m

Leszállás

- Automatikus felszállás és leszállás

Szélállóság

- <12.0 m/s (43.2 km/h)​

Permetezés:

Cseppek átmérője

- 80-200μm

Fúvókák száma

- 12 darab

Javasolt permetezési sebesség

- 2-7 m/s

Permetezett terület szélessége

- 4-9 M

Javasolt permetezési magasság

- 2-4 méterrel a termés felett

Munkahatékonyság

- 1.8-2.5 ha/felszállás/10 perc

bottom of page