top of page

TTA M6E-G200 PERMETEZŐDRÓN

A TTA új 16 literes permeteződrónja

A TTA M6E-G200 2021-től érhető el Európában és új szintre emeli a TTA drónoktól megszokott nagy munkabírást és egyenletes teljesítményt. 16 literes folyadéktartályával, masszív karbon felépítésével folyamatos, minden eddiginél nagyobb teljesítményre képes. Permetezzen akár 1.8 hektárt, mindössze 13 perc alatt, egy felszállással.​

A precíziós gazdálkodás legújabb eszközei a permeteződrónok, amelyek könnyebbé teszik a gazdák életét és képesek eljutni a nehezen elérhető vagy akár felázott területekre, anélkül, hogy taposási kárt okoznának.

A TTA a világ vezető ipari dróngyártója, melynek drónjai helyettesíthetik a hagyományos permetező-megoldásokat, sebességük a manuális növényvédőszer-kijuttatáshoz képest akár 40-szer gyorsabb. A kis átmérőjű cseppek miatt jobban eloszlik a növényvédőszer a növények felületén, ezzel növelve a hatékonyságot, a drón által keltett szél pedig a levelek fonákjára is eljuttatja az anyagot.

A csomag tartalma:

  • 1 db TTA M6E-G200 permeteződrón

  • 1 db távirányító

  • 6 db 17000 mAh TTA intelligens akkumulátor a folyamatos, egész napos munkához

  • 1 db 30 Ah ipari gyorstöltő több akku egyidejű töltéséhez

  • TTA gyári üzemeltetési tréning Magyarországon, magyar nyelven

  • Szükséges szoftverek

  • Karbantartáshoz szükséges eszközök

Automata üzemmódok

A TTA M6E-G200, az új fejlesztésű TTA Agri Assistant alkalmazás segítségével képes a teljesen automatikus munkára. Csak jelöljük ki a térképen a permetezni kívánt területet és indítsuk el a repülést - a drón teljesen automatikusan megtervezi és lerepüli az útvonalat. Amennyiben elfogyott a vegyszer vagy merül az akkumulátor, visszarepül a felszállási pontra és újratöltés után ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. 

Radaros magasságtartás és akadályelkerülés

A TTA M6E-G200 3 db ultrahangos radarral van felszerelve, amelynek segítségével képes a domborzathoz igazítani repülési magasságát, így az egész földön azonos szórásképet kapunk, biztonságos repülés mellett. A drón elején és hátulján elhelyezett radarok pedig sötétben is lehetővé teszik az akadályok elkerülését.

Egygombos hazatérés

A távirányítón elhelyezett gomb segítségével a drón bármikor visszahívható a felszállási pontra. Az automatikus hazatérés funkció beállítható jelvesztés és alacsony töltöttség esetére is.

 

Távirányító

Az érintőkijelzővel szerelt ipari távirányító és a drónhoz tartozó mobilalkalmazás használatával mindent testreszabhatunk és irányíthatunk az ideális permetezési hatékonyság érdekében. A távirányító riasztást küld, ha fogy a vegyszer, merül az akkumulátor és végrehajthatunk vészleállást vagy egygombos hazatérést is.

Karbantartás és alkatrészek

A TTA M6E-G200 permeteződrónt úgy tervezték, hogy karbantartása, illetve a kisebb javítások egyszerűen elvégezhetőek legyenek akár a tulajdonos által, még a szántóföldön is. Szinte minden alkatrész moduláris, strapabíró és szükség esetén egyszerűen cserélhető vagy javítható. 

Hivatalos forgalmazóként készlettel rendelkezünk valamennyi alkatrészből, az esetleges egyszerűbb javításokat Magyarországon végezzük, a bonyolutabbakat pedig a gyártó saját szervízüzemében vizsgálják ki és végzik el. 

Szállítási információk és garancia 

Drónjainkat kizárólag személyes kiszállítással, összeszereléssel és minősített, gyári üzemeltetési tréninggel együtt árusítjuk.

Minden drón egyedi azonosítószámmal rendelkezik és 1 év gyártói garanciával érkezik. 

Specifikáció:

Méretek:

Átlós tengelytáv

- 1700 mm

Összecsukott méret

- 710*574*827 mm

Üres súly akkumulátor nélkül:

- 15.8 kg

Javasolt felszállási összsúly:

- 36 kg

Maximális felszállási összsúly:

- 38 kg

Tartály anyaga

- kemény műanyag

Tartály térfogata

- 16 liter

Javasolt működési hőmérséklet:

- 10-35 C°

Repülés:

Repülési idő teli tartállyal

- 13 perc

Repülési idő üresen

- 20 perc

Repülési sebesség

- 0-8 m/s

Maximális hatótávolság

- 1.5 km

Maximális repülési magasság a tengerszint felett

- 3500 m

Leszállás

- Automatikus felszállás és leszállás

Szélállóság

- <12.0 m/s (43.2 km/h)​

Maximális teljesítmény:

- 15000 W​

Permetezés:

Cseppek átmérője

- 80-200μm

Fúvókák száma

- 4-6 darab (konfigurálható)

Javasolt permetezési sebesség

- 4.0-6.0 m/s

Permetezett terület szélessége

- 4.0-6.5 M (magasság függvényében)

Javasolt permetezési magasság

- 2-4 méterrel a termés felett

Munkahatékonyság

- 1.5-1.8 ha/felszállás/13 perc

bottom of page