top of page

ÁSZF

Általános információk

Az Ipari-dron.hu oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Clue PR Kft. (székhely: 2083 Solymár, Kossuth u. 51.; Adószám: 11901352, bejegyző bíróság megnevezése: Pest Megyei Bíróság, mint cégbíróság). Az üzemeltető email címe: cluedrone@cluepr.hu, ügyfélszolgálati telefonszáma: +36 30 951 0149. 

A megrendelés kizárólag az eladó által küldött írásos visszaigazolás megküldésétől válik érvényessé. 

A megrendelés visszaigazolását követően az eladó vállalja, hogy a visszaigazolásban vállalt határidőket szem előtt tartva leszállítja a vásárló számára a megrendelt terméket, hibátlan, gyári állapotban.

 

A termékek biztonságos üzemeltetése a TTA által kinevezett gyári tréner által nyújtott tréning elvégzéséhez kötött. Amennyiben a drónt a tréning elvégzése nélkül működtetik, a garancia érvényét veszti. 

A termékek 1 év gyártói garanciával kerülnek értékesítésre. A gyártó minden egyes garanciális ügyet kivizsgál - a drónban található log fájlok alapján. A garancia kizárólag a rendeltetésszerű, tréninget elvégző személy által történő, hatályos jogszabályoknak megfelelő üzemelésre vonatkozik. Amennyiben a drón meghibásodását személyi hiba vagy figyelmetlenség okozta, a vásárló garanciális javításra nem jogosult.   

Adatvédelem és adatkezelés

Az üzemeltető Clue PR Kft. adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát a linkre kattintva olvashatja. 

bottom of page